sunnuntai 30. marraskuuta 2014

JoKa v. Karhut 30.11.2014

1.ERÄ
Tänään maalilla on Katja Lehtonen.
Karhut hädin tuskin ehtivät asettua Joutsenon kaukaloon, kunnes JoKan Elina Suutari vippaa pallon Katja Lehtosen selän taakse. (ajassa 03:12). Muutama minuutti tästä Andrea Gerdes ottaa 2 minuutin rangaistuksen JoKalle mailaan lyömisestä tai potkaisemisesta. Peli tuntuu olevan ilmeisen rajua, tai sitten tuomarit ovat pillit huulilla huvin vuoksi, sillä ajassa 08:19 Karhujen Inari Aarola ottaa rangaistuksen samaisesta syystä. Molemmat joukkueet kestävät alivoimansa. Seuraavaksi JoKan Noora Heikkilä huitoo itselleen korkeasta mailasta kakkosen ja eikun penkille. Rangaistus ei Joutsenon menoa muuta, eikä aikakaaan joukkueen palattua täysilukuiseksi, kun Liisa Laapio, lapioi pallon maalin, Johanna Partisen syötöstä. Ensimmäiselle katkolle lähdetään siis 2-0 JoKan johtaessa.

2.ERÄ
Karhut tuntuvat olevan ahdingossa ja peli on rajua. Ella Ahtiainen ottaa joukkueelleen taas yhden kakkosen lisää, ajassa 21:36 (syy: mailaan painaminen tai sitominen). Jälleen Karhut kestää alivoiman, mutta ajassa 29:29, Johanna Partinen antaa passin ja Elina Suutari ei erehdy, tilanne on nyt siis 3-0. Miten ollakkaan ajassa 34:02 taas on yksi karhuleidi rangaistuspenkillä. Tällä kertaa Heli Kuusiluoto, mailaan lyömisestä tai potkaisemisesta. Tätä alivoimaa Karhulauma ei enää kestä, vaan taas on Liisa lapioimassa pallon karhun pesään. Ylivoima maalin teki siis Liisa Laapio, Charlotta Seppäläisen syötöstä ajassa 35:32. Harmillisesti Vastustaja johtaa siis jo 4-0. Ajassa 36:11 maalitykki Kaisa Marttila saa tällättyä pallon vihdoin vastustajankin verkkoon, syöttäjäksi merkitään Heli Kuusiluoto. Näitä vain oli vaadittu tänään lisää. Reilu minuutti tästä Heli Kuusiluoto ottaa taklaamisesta itselleen rangaistuksen, näitä EI kaivattu yhtään enempää. Joko joukkue on ahdingossa, tuomarilinja on perseellään tai molemmat.

3.ERÄ
Hetki sitä ehdittiinkin jo toivoa, että Karhun raivolla vielä kavennuksia tasoitukseen asti isketään, mutta näyttää siltä että Liisa Laapion lapioinnit eivät vain mene maalista ohi. Ajassa 51:32 Siis JoKan viides maali. Rytinä ja ryske jatkuu, sillä Tiia Pajunen ottaa rangaistuksen muutama minuutti JoKan maalin jälkeen, syynä jälleen mailaan lyöminen tai potkaiseminen. Ajassa 57:28 JoKa ottaa aikalisän, mikä nyt on vähän hifistelyä, mutta saapahan Karhut samalla hetken hengähtää ja suunnitella vielä iskua. Heti JoKan aikalisän jälkeen Lyylimaija Toivola päättää, että eihän me tänne vain yhtä maalia tultu tekemään. Karhuille siis toinen maali ajassa 57:34, syöttäjänä Julia Hirvikoski. Viimeisellä minuutilla, 59:31 Madeleide Heiskanen parantaa joukkueensa maalisuhdetta ja laukoo JoKan kuudennen ja koko ottelun viimeisen maalin.

Peli päättyi siis ikävästi Karhujen tappioon 6-2.