FBT Karhut Naiset edustus

lauantai 29. marraskuuta 2014

Sudet-Karhut 29.11.2014

1.ERÄ
Pelin ensimäisen maalin iski Karhujen Kaisa Marttila, kun ottelua oli kulunut vain 3:27.

2.ERÄ
Toista erää ehdittiin pelaamaan vain reilut neljä minuuttia, kun Sudettarien Iina Tiitinen ottaa rangaistuksen vaarallisesta pelistä. Tästähän Karhulauma innostui ja Terja Lepistön syötöstä ja jälleen Kaisa Marttilan viimeistelyn toimesta syntyi ylivoimamaali.
Ajassa 30:11 Susien Heli Nokelainen saa kavennettua tilannetta, mutta reilut kaksi minuuttia myöhemmin Ilona heinilän syötöstä on hyötyä ja Terja Lepistö yllättää Susien Emmi Pölösen.Tilanne on on siis 1-3 Karhuille. Ehtii kulua vain pari minuuttia ja pallo on yllättäen Karhujen verkossa. Susien Iina Tiitinen (joka siis aikaisemmin kärsi jäähyn) onnistui yllättämään Milla Halmeen. Ajassa 38:49, Marianna Tynkkynen ottaa vielä jäähyn. Erän päätyttyä tilanne on siis 2-3, edelleen Karhuille.

3.ERÄ
Ajassa 44:53 Heli Kuusiluoto saa syötön Inari Aaroralta ja maalihan siitä syntyy, samassa ajassa Marianne Tynkkynen ottaa jäähyn (mailaan lyöminen tai potkaiseminen). Sudet käyttää ylivoiman hyväksi ja Nelli Alanko iskee maalin Iina Tiitisen syötöstä, ajassa 45:20. Perus karhuluonnehan ei muutamasta maalista masennu, vaan jatkaa leuka pystyssä, kuten tässäkin tilanteessa. Minuuttia myöhemmin Sini Valtanen päättää Kaisa Marttilan syötöstä varmistaa johtoasemaa ja iskee Karhujen viidennen maalin. 13 sekuntia myöhemmin Iina Tiitinen nappaa pallon Karhun pesään ja tilanne kavenee jälleen neljään-viiteen.
Tässä vaiheessa Sudet ottavat aikalisän.
Aikalisästä kului vain 18 sekuntia, kun Tiia Pajunen kuittaa Karhuille yhden maalin lisää, yllättäen syöttäjänä toimi taas Kaisa Marttila. Ajassa 58:05 Sudet ottavat maalivahdin pois ja sehän kostettiin. Ilona Heinilä syöttää ja Heli Kuusiluoto saa lyödä pallon tyhjiin. Tämän jälkeen Karhut käyttävät aikalisänsä.
Ajassa 59:49 Katariina Hujanen tekee heidän viidennen maalinsa, Heli Nokelaisen syötöstä. Tästä vain kuusi sekuntia ja Terja Lepistö saa tilaisuuden lyödä pallon tyhjään maaliin, tästä syöttöpiste Inari Aarolalle. Tämä oli siis Karhujen kahdeksas- ja voittomaali!

Kaiken kaikkiaan peli oli ilmeisesti haasteellinen, mutta ompahan ainakin yksi haaste voitettu ja ainahan se voitto makealle maistuu :)
Tästä on siis hyvä jatkaa huomiseen koitokseen JoKaa vastaan.