FBT Karhut Naiset edustus

FBT Karhut Naiset edustus

tiistai 25. marraskuuta 2014

Miten kaikki alkoi, keitä olemme ja mitä oikein teemme?

Tätä blogia kirjoittavat ”Liluka” ja ”Sqck”. Olemme entisiä salibandyn harrastajia, nykyisin katsomon puolelta kannustavia faneja, isolla F:llä. Salibandy on lajina meille erittäin rakas, ja vaikka olemme molemmat joutuneetkin fyysisesti salibandyn pelaamisen lopettamaan syystä tai toisesta vuosia sitten, on siitä oikeastaan viime vuosien aikana kehkeytynyt, lähinnä FBT Karhujen naisten edustusjoukkueen ansiosta, kuitenkin aivan uudenlainen harrastus. Molemmat haluaisimme tietenkin vielä takaisin pelikentän puolelle, mutta se kun ei ole mahdollista, on tyydyttävä pysyttelemään laitojen ulkopuolella, mutta silti hallin sisällä. Sitäpaitsi, olemme iloisia saatuamme tittelin ”6.kenttäpelaaja”, sillä mennään. :)

Karhunaisten taivalta on seurattu jo useita kausia, ja aloitimme aluksi ihan omaksi iloksemme kuvailemaan naisten 1.divisioonan kotipelejä, joissa säännöllisesti käymmekin kannustamassa Karhuja. Kotona on tullut aikaisemmin värkkäiltyä videoita kavereille, joten mieleen poppasikin ajatus, josko ”kärsivällisyys” riittäisi ottelukoosteiden tekoon. Lopulta kaikkien miljoonien teknisten ongelmien jälkeen homma alkoi joten kuten sujumaan.

Tässä blogissa siis pääsääntöisesti kerromme omia näkemyksiämme kotipeleistä (jos joskus ollaan paikan päällä muuallakin, toki sitten niistäkin), ja liitämme videokoosteita otteluista, sitä mukaa kun kiireiltä keritään. Korostamme, että näkökulma saattaa usein olla hyvinkin sarkastinen, eikä ketään ole tarkoitus loukata millään tavalla. Kaikki teksti perustuu ainoastaan omiin ajatuksiimme, emmekä missään nimessä halua antaa kuvaa, että jollain tapaa olisimme lajin asiantuntijoita, selostajia, kommentaattoreita, valmentajia, pelaajia tai tuomareita. Totuus on, että me valitamme, mussutamme, ärsytämme ja kiroilemme, mutta kuten pelissäkin: jos pelaat, noudatat sääntöjä, jos taas et pelaa, sääntöjä ei ole ;) Päällimmäinen tarkoitus on aina tsempata. 

Motto: ”Katotaanko vittu vaikka nauhalta??!!”

Kärsivällisyyttä, be patient, näissä hommissa voi (ainakin meidät tuntien) kestää...





                          









 MUST  WATCH!! #11


muistakaa kattoo isona, niin saa paremman kuvanlaadun

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti