FBT Karhut Naiset edustus

FBT Karhut Naiset edustus

torstai 27. marraskuuta 2014

KARHUJEN VIERASVIIKONLOPPU LÄHENEE....

29.11.2014

Aluksi matka vie kohti Kouvolaa, jossa vastaan asettuu Sudet.

Sudet ovat siis tällä kaudella ensimmäistä kertaa 1.divisioonassa, eikähelpolta ole taival näyttänyt. Sudettaria on läpi kauden vaivannut kokoonpanojen kasaan saaminen. pienet loukkaantumiset, sairastelut, työ- ym. esteet ovat laittaneet valmentajan kovaan paikkaan ja joka otteluun on jouduttu tekemään muutoksia. Tosin he vahvistivat joukkuettaan kun liigapelaaja (entinen joukkue NST) Maria Utti puki Sudettarien paidan ylleen.





"Maria tuo joukkueeseen kokemusta ja on erittäin monipuolinen pelaaja. Tärkeä lisä joukkueeseen tässä hieman vaikeassa tilanteessa." Kommentoi joukkueen valmentaja Marko Virtanen.









Uskomme Karhulauman taisteluhalukkuuden kasvaneen viimeisten kotivoittojen myötä ja tiedämme, että kunniallista voittoa Kouvolasta lähdetään hakemaan. Sarjataulukon pistetilanteen huomioiden ja seuraavaa peliä ajatellen voitto tulisi erittäin hyvään saumaan.


30.11.2014



Seuraavana päivänä joukkue matkaa Joutsenoon ja vastassa on luonnollisesti Joutsenon Kataja. Joukkue on pelannut pelinsä suhteellisen tasaisesti, kahdeksasta ottelusta, viiden pelin pisteet on talletettu pankkiin, joten eipä sitä surkeaksi suoritukseksi voi kutsua. JoKa on myös suht tuore tulokas divarissa, sillä he aloittavat nyt vasta toisen divarisarjakautensa. Karhuilla se on taas sitten mennyt juuri päinvastaisesti, kahdeksan peliä, kolme voittoa ja viisi häviötä. Nyt kun kahdesta viimeisestä ottelusta pisteet otettiin kotiin, on tästä hyvä hyvillä mielin jatkaa ja valmentajan kanssa hoitaa kuviot, syötöt ja VEDOT kuntoon.



Kaikki seuraamaan tulospalvelusta tilannetta molempina päivinä: http://pojot.fi/naisten1div/












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti